Bulvár

Különlegességgel készül Lajos hercegnek Katalin hercegné

A napokban ünnepli 6. születésnapját a kisfiú

Vilmos herceg és Katalin hercegné több alkalommal is elmondták, hogy számukra a gyermekeik és a család nyugalma a legfontosabb, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legnyugodtabb gyermekkort biztosítsák számukra – írja az elle.hu.

Különlegességgel készül Lajos hercegnek Katalin hercegné
Lajos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő
Fotó: AFP/Pool/Richard Heathcote

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg iskolai életében is aktívan részt vesznek a szüleik, de arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy az otthonukban szeretetteljes légkör vegye őket körbe.

A walesi hercegné 2019-ben mesélt arról a BBC egyik műsorában, hogy imád a konyhában foglalatoskodni, a sütemények elkészítése pedig az egyik kedvenc tevékenysége. Elárulta, hogy a gyermekeinek szívesen készít tortát, amit egyedül talál ki és valósít meg.

Lajos herceg a napokban tölti be a 6. életévét, Katalin hercegné pedig egy különleges szokást vezetett be, amiről így mesélt: „Hagyománnyá vált, hogy éjfélig ébren maradok a nevetséges mennyiségű süteményalappal és a cukormázzal. Mindig túl sokat készítek, de imádom csinálni.”

Lajos herceg és testvérei minden évben a saját édesanyjuk által készített tortát kapják meg, és gyakran még a konyhában is segítenek édesanyjuknak.

Kapcsolódó írásaink