Bulvár

Aggódnak Katalin és Vilmos nagyobbik fiáért

A királyi családot különösen sok csapás érte az utóbbi időben

Közös apa-fia-programot szervezett Vilmos herceg és legidősebb fia, György. Először mutatkoztak nyilvánosan azóta, hogy kiderült: Katalin hercegnét rákbetegséggel diagnosztizálták – írta meg az Origo.

Aggódnak Katalin és Vilmos nagyobbik fiáért
György herceg
Fotó: AFP/Anadolu/Stringer

A Konferencia Liga negyeddöntőjén szurkolt csütörtökön este a brit trónörökös és fia, György herceg – utóbbi egy Aston Villa-szurkolói sállal a nyakában. Minden jel szerint nagyon élvezték a mérkőzést és a közös programot, ami talán már rájuk fért, az elmúlt hónapok komor eseményei után.

Az apa-fiú programra azért is figyelt fel a sajtó, mert a család, Katalin hercegné rákdiagnózisa óta eléggé visszavonult a nyilvánosságtól. Az eseményen – brit bulvárelemzők szerint – Vilmos újra a réginek tűnt, fia, György herceg pedig mintha komolyodott volna.

Persze az is igaz, hogy már nagy fiú: lassan 11 éves lesz.

Mint ismeretes, édesanyja, Katalin hercegné nemrégiben bejelentette: hasi műtétje során daganatos elváltozást találtak nála, ezért most megelőző kemoterápiás kezelést kap.

A királyi családot különösen sok csapás érte az utóbbi időben: nemrégiben rákkal diagnosztizálták a 75 éves Károly királyt is, aki egyre inkább hajlik a békülésre kisebbik fiával, Harry herceggel és annak feleségével. Fontolgatja, hogy a nyáron meghívja a családot a balmorali kastélyba, mivel „kétségbeesetten” szeretné látni a tőle olyan távol nevelkedő unokáit.

Kapcsolódó írásaink