Bulvár

Elton John kitálalt

A brit zenész súlyos kijelentést tett a pop királyáról, Michael Jacksonról

Egykoron egy nagyon kedves és aranyos gyermek volt a világhírű Thriller énekese Elton John szerint – írta meg a borsonline.hu.

Elton John kitálalt
Elton John a Fehér Ház kertjében koncertezett
Fotó: AFP/Brendan Smialowski

Komoly vádakkal illette a lassan 15 éve elhunyt Michael Jacksont Elton John. A Grammy-díjas brit énekes azt állítja saját könyvében, hogy a popkirály olyan ember volt, akinek zavaró volt a közelében lenni, ami valószínűleg a mentális betegségének volt köszönhető.

13 vagy 14 éves kora óta ismertem Michaelt. A legaranyosabb kissrác volt, akit el tudsz képzelni. Az évek során azonban elkezdett eltávolodni önmagától, a világtól és a valóságtól. Pont, ahogy Elvis Presley tette – magyarázta Elton John.

A 77 éves zeneszerző úgy véli, mindennek a háttérében a néhai sztár gyógyszerfüggősége állt.

Senki nem tudja, mi zajlott le a fejében, és csak Isten tudja, miféle gyógyszereket írtak fel neki, amelyekkel állandóan tele volt. De minden alkalommal, amikor találkoztam vele az évek teltével, csak arra tudtam gondolni, hogy szegény srác, hogy begolyózott. És ezt nem rosszindulatból mondom. Ő tényleg mentálisan beteg volt – írja könyvében, hozzátéve, hogy épp ezért zavaró is volt a popkirály körül lenni.

Elton kiemelte, hogy Michael Jackson mentális állapota azt követően kezdett romlani, miután szexuális bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, amely vádak végül a haláláig követték a popkirályt. Habár Elton ezeket nem kommentálta, azt kiemelte, hogy Michael jobban preferálta a gyerekeket maga körül, mint a felnőtteket.

Valamiért egyszerűen nem jött ki a másikkal felnőttek társaságában – idézi az UNILAD a zenészt.

Kapcsolódó írásaink