Bulvár

Kamilla királyné a nyilvánosság elé lépett és elárulta, milyen állapotban van Károly király

A királyné először jelent meg nyilvános eseményen az uralkodó rákbetegségének bejelentése óta

Kamilla királyné egy zenei esten vett részt csütörtökön. A brit uralkodó felesége most elárulta, milyen állapotban van Károly király. A Buckingham-palota hétfőn jelentette be, hogy III. Károly rákbetegséggel küzd, és már elkezdték a kezelését – írja az elle.hu.

Kamilla királyné a nyilvánosság elé lépett és elárulta, milyen állapotban van Károly király
Kamilla királyné először jelent meg nyilvános eseményen Károly király diagnózisa óta
Fotó: NorthFoto

A körülményekhez képest rendkívül jól van – mondta az újságíróknak Kamilla királyné.

Károly király felesége azt is elmondta, hogy nagyon megérintették őket az üzenetek, amelyeket az emberektől kaptak. A világ minden táján sokan aggódnak Károly királyért, ám nemrég a brit miniszterelnök elmondta, hogy szerencsére időben elkapták nála a betegséget.

Vilmos herceg is a nyilvánosság elé lépett

A brit trónörökös Kamilla királyné előtt egy nappal, szerdán szólalt meg a londoni légi mentőszolgálat gáláján. Vilmos herceg egy beszédet is mondott, amiben először szólalt meg Katalin hercegné műtétjéről és Károly király betegségéről.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Katalinnak és az édesapámnak küldött kedves támogató üzenetekért is. Ezek mindannyiunknak nagyon sokat jelentenek, különösen az elmúlt napokban. Mondhatjuk úgy, hogy az utóbbi hetek számunkra inkább orvosi dolgokról szóltak, ezért úgy gondoltam, hogy eljövök egy légimentő-rendezvényre, hogy kiszakadjak végre ebből az egészből – mondta a beszédében Vilmos herceg.

A jelenlegi információk szerint Vilmos herceg visszatért a közfeladataihoz, de jóval kevesebbet fog dolgozni, ugyanis most számára az elsőszámú prioritás a felesége és az édesapja. Wales hercege mindenben támogatja a családtagjait, hogy minél hamarabb felépüljenek.

Kapcsolódó írásaink