Bulvár

Befellegzett Natalie Portman házasságának

A pár 2012-ben házasodott össze

Natalie Portman a minap tovább szította a válásáról szóló pletykák tüzét, amikor egyedül és a jegygyűrűje nélkül jelent meg a Golden Globe-díjátadón vasárnap este – írta meg a hirado.hu.

Befellegzett Natalie Portman házasságának
Portman március elején értesült férje viszonyáról
Fotó: NurPhoto via AFP/Image Press Agency

Natalie Portman nemrég a Wall Street Journalnak adott interjúban arra utalt, hogy férje, Benjamin Millepied már nincs a képben. A színésznő elárulta, hogy jelenleg Párizsban él két gyermekével, de férjéről nem tett említést a lapnak.

Objektum doboz

A Fekete hattyú Oscar-díjas szépsége ráadásul a minap egyedül érkezett a Golden Globe-díjátadó gálára, és bár Dior haute couture ruhája minden tekintetet magára vonzott, az senkinek nem kerülte el a figyelmét, hogy gyűrűsujjáról látványosan hiányzott a jegygyűrűje.

Bár a pár még nem nyilatkozott a kapcsolatuk állapotáról, de egyes források szerint félrelépés áll az egykori sztárpár szakításának hátterében. Benjamin Millepiedet egy nála sokkal fiatalabb nővel, Camille Etienne-nel fotózták le 2023 nyarán.

„Nem szakítottak, de próbálják megoldani a dolgokat. Ben mindent megtesz, hogy Natalie megbocsásson neki. A legnagyobb hangsúlyt most a gyerekek védelmére helyezik” – mondta még a nyáron egy forrás.

A pár 2012-ben házasodott össze, miután a Fekete hattyú forgatásán egymásba szerettek. Két gyermekük született, Aleph és Amalia.

Kapcsolódó írásaink