Bulvár

Budapestre jön a Terminátor

Új filmjét jön forgatni a fővárosba Arnold Schwarzenegger

A nyár elejétől november közepéig tartó amerikai színészsztrájk rengeteg produkció gyártását tolta el hónapokra, sőt évekre. Szerencsére Arnold Schwarzenegger legújabb projektje nem sokat csúszott, így nemsokára újra Magyarországon üdvözölhetjük a világsztárt – írja a Blikk.hu.

Budapestre jön a Terminátor
Arnold Schwarzenegger a SiriusXM Stúdióban Los Angelesben, Kaliforniában
Fotó: AFP/Getty Images/Getty Images North America/Emma McIntyre

A hollywoodi hírekkel kapcsolatban általában jól értesült Návai Anikó Instagram-oldalán adta hírül, hogy hamarosan érkezik az osztrák származású legenda.

Objektum doboz

A színész Breakout (Szökés) munkacímmel Budapesten forgatja majd a mozit, amelyben újra megmutatja, hogy a kor nem számít. A 76 éves legenda ugyanis egy olyan karaktert alakít majd az akciójelenetekkel teli filmben, aki mindent elkövet, hogy a drogcsempészetért ártatlanul 25 évre ítélt mostohafiát kiszabadítsa, és kiderítse az igazságot.

Ez egy tökéletes szerep Arnold számára, hogy folytassa a magas minőségű szórakoztatásban eddig nyújtott alakításainak sorát – jelentette ki a Deadline nevű mozis oldalnak a producer, Sebastien Raybaud, aki állítólag többek között azért választotta hazánkat a forgatás helyszínéül, mert Schwarzenegger is áradozott neki az itteni filmes körülményekről.

Schwarzi egyébként annyira sokat járt itt az elmúlt években, hogy jó barátokra is szert tett, egyikük egy népszerű edzőterem tulajdonosa, aki meg is látogatta már a világsztárt Amerikában.

Kapcsolódó írásaink