Bulvár

Egyre durvábbak a rajongók: arcon dobták a Dűne sztárját a színpadon +VIDEÓ

Florence lehajolt megnézni, hogy mivel dobták meg

Egyre több olyan esetet látni, ahol a színpadon álló világsztárokhoz látszólag minden ok nélkül hozzávágnak valamit. Ezúttal Florence Pugh, a Dűne színésznője volt áldozat, miközben a film többi sztárjával pózolt egy híres filmes eseményen vasárnap. A fájdalmasnak tűnő jelenetről videó is készült – számolt be a Blikk.

Egyre durvábbak a rajongók: arcon dobták a Dűne sztárját a színpadon +VIDEÓ
A videó alapján a közönség soraiból nagy erővel hajítottak valamit a fiatal színésznő fejéhez, ami pont arcon találta őt
Fotó: Northfoto

Vasárnap a Sao Paulóban megrendezett Comic Con Experience (CCXP) nevű filmes rendezvényen vágták arcon a Dűne-filmek színésznőjét, Florence Pugh-t, aki a többrészes produkcióban Irulan Corrino karakterét alakítja - írták.

A 27 éves világsztár – aki Dűne első két része mellett az elmúlt évek leghíresebb filmjeiben játszott – a Dűne többi sztárját szorosan átölve állt a színpadon, amikor arcon vágták. Többek között mellette álltak a főszereplők, Timothée Chalamet, Zendaya és Austin Butler is – írja a The Hollywood Reporter.

A videó alapján a közönség soraiból nagy erővel hajítottak valamit a fiatal színésznő fejéhez, ami pont arcon találta őt. A sztárok látszólag nagyon meglepődtek, Florence pedig lehajolt megnézni, hogy mivel dobták meg, azonban ez a tárgy a felvételen már nem látszik.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink