Bulvár

Szomorú sors! Már gyerekként is nehezebb sora volt Harry hercegnek, mint Vilmosnak

Sokan az amerikai származású, elvált színésznőt, Meghant okolják Harry kitaszításáért

Szívszaggató tényre hívta fel a figyelmet a brit királyi család szakértője. A kitaszított Harry hercegnek már gyerekkorában is kevesebb öröm juthatott, mint fivérének, Vilmos hercegnek – írta meg a Ripost.

Szomorú sors! Már gyerekként is nehezebb sora volt Harry hercegnek, mint Vilmosnak
Vilmos (f) és Harry (a) hercegek
Fotó: Pool / AFP/Pool/Adrian Dennis

Gyermekkoruk óta Vilmos herceg a kiváltságosabb öccsével, Harryvel szemben – állapította meg a brit királyi család egy szakértője.

Míg Vilmos herceg és családja kivételes helyet foglal el a brit monarchia működésében, addig öccse, Harry herceg egyenesen kegyvesztett lett feleségével és két gyermekükkel. Sokan az amerikai származású, elvált színésznőt, Meghant okolják Harry kitaszításáért, ám egy szakértő szerint már gyermekkorukban is a fiatalabbik herceg járt mindig pórul.

„Harry számára nehezebb volt felcseperedni, mint Vilmosnak” – szögezte le az OK! című portálnak a királyi család specialistája, dr. Tessa Dunlop, aki kijelentését azzal magyarázta: „Vilmos magáénak tudhatott bizonyos privilégiumot, amelyet Harry nem, nevezetesen, hogy három évvel több jutott neki édesanyjukkal, Dianával” – utalt Dunlop az 1997-ben elhunyt Lady D-re.

„Megbirkózni a szülőd elvesztésével teljesen más 11 évesen, mint 14-15 éves korban. Harry számára rögösebb út volt megbirkózni ezzel. Ráadásul Vilmos korábban talált rá a feleségére, Katalinra, így hamarabb juthatott érzelmi biztonsághoz.”

III. Károly király békülni akar

Harry kiválása a királyi családból egyben a fivérek viszonyának megromlását is eredményezte, szinte minden kapcsolat megszakadt köztük. Úgy tudni, apjuk, III. Károly király koronázásán sem beszélgettek egymással.

A szakértő szerint Katalin küzd azért, hogy enyhüljön a testvérpár közti feszültség, és ezzel nincs egyedül. Úgy tudni, III. Károly király „béketárgyalást” kezdeményezett: szeptemberben, amikor Harry az Invictus Games nevű esemény miatt Londonban tartózkodik majd, szeretne összeülni fiaival és átbeszélni a nézeteltéréseket. Ezután Károly novemberi születésnapjára talán Harry és a családja is meghívást kap majd.

Kapcsolódó írásaink