Bulvár

Pamela Anderson leleplezte valódi arcát

Erős smink nélkül teljesen máshogy néz ki

Az egykori sorozatsztárt felszabadította a sminkről való lemondás, és bátran vállalja valódi külsejét – írta meg a hirado.hu.

Pamela Anderson leleplezte valódi arcát
Pamela Anderson
Fotó: NorthFoto

A Baywatch sztárja kendőzetlenül! Pamela Anderson 56 évesen úgy döntött, hogy felhagy az erős sminkkel, és a természetesség mellett teszi le a voksát.

„Ez az egész felszabadító, szórakoztató és egy kicsit lázadó is számomra” – mondta az egykori sorozatsztár az Elle magazinnak.

Objektum doboz

Pamela elárulta, hogy azért tette félre a sminket, hogy nagyobb kontrollt gyakorolhasson a megjelenése felett. A sztár Instagram-oldalán egyre több olyan poszt jelenik meg, amelyben üde arccal látható. Ilyen a legújabb, Aritzia ruházatnak készült kampányfilmje is, mely Pamela természetességét hangsúlyozza.

Objektum doboz

Bár az 56 éves sztárnak egyelőre megmaradt a szupervékony szemöldöke, de az erős rúzstól és alapozótól, valamint a füstös szemektől elbúcsúzott. A szemléletváltása fokozatos volt, de nagy lökést jelentett számára, mikor 2019-ben elhunyt mellrákkal küzdő sminkmestere, Alexis Vogel.

„Ő volt a legjobb. Azóta pedig úgy éreztem, Alexis nélkül egyszerűen jobb, ha nem viselek sminket.”

Bár Pamela sosem tagadta, hogy alávetette magát szépészeti beavatkozásoknak, és keblei megcsináltatása után az ajakfeltöltést és a botoxot is kipróbálta, mára felhagyott a kísérletezéssel.

„Nem szeretem ezeket az injekciókat, és ez nálam nem is működik. Szeretném látni, hogy mi fog történni, és természetesen szeretnék megöregedni” – nyilatkozta korábban az egykori szexszimbólum.

Kapcsolódó írásaink