Bulvár

Óriási nyomás alá került Meghan Markle

Továbbra is kísérti a múltja, amitől nem tud szabadulni

Gyakran éri az a vád a királyi családból már kivált párt, hogy keresik a feltűnésre okot adó lehetőségeket, de most kivételesen talán nem erről van szó – írta meg a Promotions.

Óriási nyomás alá került Meghan Markle
Meghan Markle
Fotó: GEOFF PUGH / POOL / AFP

A korábbi sikeres együttműködés után most úgy néz ki, hogy Sussex hercege és hercegnője újabb projektbe vág bele a Netflixel közösen. A Harry & Meghan című dokumentumfilm 2022-ben jelent meg és rendkívüli sikert aratott a filmes streamingplatformon. Amennyi rajongója és kedvelője akadt a dokumentumfilmnek, annyian kritizálták is. Többektől az a vád érte a párt, hogy csak a pénz miatt készítették el a felvételeket. A Netflix még 2020-ban kötött szerződést Harry és Meghan cégével, hogy dokumentumfilmeket, játékfilmeket, gyermekműsorokat és fogatókönyveket készítsenek – írja a gbnews.com.

A Mirror úgy tudja, az ügylet összértéke elérheti a 100 millió dollárt, ezt azonban még egyik fél sem erősítette meg.

Most nagy nyomás alatt állhat a pár, hogy sikeres tartalmat hozzanak létre a Netflix számára. Meghan Markle és Harry herceg egy nagyon nehéz időszakot élnek át Hollywoodi bennfentesek szerint. A Netflix 3 millió fontot fizetett a Carley Fortune Meet Me at the Lake című regény filmjogainak megszerzéséért a Sussexek Archewell Productions égisze alatt.

Annak ellenére, hogy Meghannek és Harrynek nagyon kevés tapasztalata van a filmek gyártásában, a párnak kulcsfontosságú szerepet szánnak abban, hogy a romantikus regényt filmre adaptálják. Mindeközben minden szem rájuk szegeződik, hiszen a legfrissebb hírek szerint ők a legerősebben trendingelő név a TikTokon a királyi családban úgy, hogy tulajdonképpen már ki is váltak abból.

A pár korábban a Netflix javára már szerződést bontott a Spotify-jal. Bár nyilvánvalóan közbeszólt az is, hogy a sussexi hercegné 12 részes podcast sorozata, az Archetypes nem váltotta be a Spotify vezetőinek elvárásait. A vállalkozás még egy egyszerű halandó embernek is nehéz lehet, hiszen folyamatosan nyomás alatt van az ember, hogy jó döntéseket hozzon. Azokon a területeken, ahol pedig extrém nagy mennyiségű pénzről van szó, nagyobbat is lehet bukni.

Kapcsolódó írásaink