Bulvár

Margot Robbie a Barbie-film forgatása előtt így hozta tökéletes formába magát

Nem titok többé hogy a színésznő hogyan készült fel a Barbie-film forgatására fizikailag

Az idei nyár egyik legjobban várt filmje a Barbie, aminek még mindig töretlen a sikere annak ellenére, hogy már eddig is rekordokat döntött minden szempontból. A film főszereplője Margot Robbie, akinek komoly felkészülést kellett végeznie ahhoz, hogy eljátszhassa a tökéletes testtel rendelkező babát – írja az elle.hu.

Margot Robbie a Barbie-film forgatása előtt így hozta tökéletes formába magát
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Rengetegen voltak kíváncsiak a titkára, hiszen a filmvásznon és élőben is látható volt, hogy sikerült tónusos és kidolgozott idomokat elérnie. Most az is kiderült, hogy milyen diétát alkalmazott, mialatt felkészült a szerepre.

Margot Robbie alakja egyszerűen tökéletes.

A szakértők elmondták, hogy Margot Robbie nagyon szigorú diétát követett, és a szerepre készülve kerülte a telített zsírokat, a gyorsételeket, a nagy mennyiségű cukrot tartalmazó üdítőket és a nassolást is. Ehelyett magas fehérjetartalmú és tápanyagban gazdag étrendet választott.

Reggelije zabkásából és gyümölcsökből állt, mert ebben a napszakban az antioxidánsok pótlását tartotta szem előtt. Az ebéd volt az az étkezés, ami létfontosságú volt abból a szempontból, hogy mennyire érezte magát jóllakottnak.

A fehérje prioritást élvez Margot ebédjében. A kedvenc ételei közé tartozik a citromos csirke és a barna rizs vagy a makréla paradicsommal és uborkával párosítva.

A színésznő vacsorája fehérjéből és szénhidrátból állt, például tonhal steaket evett édesburgonyával, vagy valamilyen vegetáriánus fogást választott.

A szakértők arra azért felhívták a figyelmet, hogy a fenti diéta nem mindenkinek felel meg, így arra biztatnak mindenkit, aki laposabb hasat szeretne, hogy próbáljanak ki többféle ételt, így kideríthetik, mely élelmiszerek fogyasztása viszi közelebb őket a céljukhoz.

Kapcsolódó írásaink