Bulvár

Elképesztő, hogyan akar Shakira emlékétől megszabadulni Piqué

Shakira és Piqué között nincs béke

Úgy tűnik, hogy Piqué még mindig nincs túl azon, ami Shakira és közte történt. Kiderült, hogy a katalán focista nem szeretne emlékezni a gyerekei anyjára túlságosan, ezért egy furcsa kéréssel fordult a szervezőkhöz a legutóbbi nyilvános eseményen, amelyen részt vett – írja az elle.hu.

Elképesztő, hogyan akar Shakira emlékétől megszabadulni Piqué
Fotó: NorthFoto

Piqué nemrég Andorrába utazott egy futballtalálkozóra. A labdarúgó állítólag megkérte a szervezőket, hogy a bulin Shakira-dalokat ne játsszanak le, hogy a barátnőjével, Clara Chia Martival nyugodtan végigtáncolhassák az éjszakát. Nagyon úgy tűnik, hogy Piqué szeretné, ha a Shakirával való emlékei nem törnének fel rendszeresen. Érdekesség, hogy tavaly a szakítás után a focistát lencsevégre kapták, amikor éppen egy Shakira-dalt hallgatott az autójában.

Shakira és Piqué több mint egy éve szakítottak, de nem sikerült megállapodniuk abban, hogy normális viszonyt tartsanak fent. A párnak két közös gyermeke született, Sasha és Milan. A gyerekek áprilisban Miamiba költöztek az édesanyjukkal, a focista pedig rendszeresen látogatja fiait a tengerentúlon. Clara Chia Marti és Piqué állítólag már a Shakirával való szakítás előtt összejöttek, de már az esküvő is felmerült közöttük. A fiatal lányt azonban megviselte a nagy médiafigyelem, ezért a hírek szerint pszichológus segítségét kérte, sőt egy barcelonai magánklinikán is kezelték a pánikrohamai miatt. A kapcsolatukat a közösségi médiában is felvállalták, de Shakira rajongói kegyetlen kommenteket hagytak a fotók alatt.

Kapcsolódó írásaink