Bulvár

Rajta röhög a fél internet: pitiáner ügy miatt akadt ki a nyaralásán az influenszer + VIDEÓ

Az influenszer nem tudta élvezni a gyönyörű tájat

Az internetezők között hatalmas derültséget okozott az a tiktokker, aki néhány napja közzétett egy videót, amelyben leírja olaszországi útján átélt szenvedéseit – írta a Borsonline.hu.

Rajta röhög a fél internet: pitiáner ügy miatt akadt ki a nyaralásán az influenszer + VIDEÓ
Lexi Jordan gondja az volt, hogy gyalogolni kellett nagyon sok lépcsőt
Fotó: NorthFoto

Lexi Jordannak az volt a problémája, hogy a nyaralásán az Amalfi-parton gyalog kellett közlekednie. A tiktokker már a videója elején erős mondatokat fogalmazott meg: miszerint minden egyes influenszer börtönt érdemelne, aki az Amalfi-part meglátogatását ajánlotta neki. Mint mondta, sok tiktokker dicséri a lenyűgöző kilátást, ám eközben a zavaró körülményekről meg nem számolnak be.

„Először is lehetetlen ide eljutni, Nápolyba kell repülni, aztán Nápolyból vonattal Sorrentóba, majd 32 fokos melegben kell várni a kompra, hogy az összes csomagoddal szállj fel, és cipeld fel a járatra” – mondta az amerikai turista, ám itt még nem volt vége a dolognak, így folytatta tovább:

„Amikor végül eljutsz az Amalfi-partra, ahhoz hogy elérd a legmagasabb pontokat, a gyönyörű szállodákat – mivel itt nincsenek utcák, nincsenek autók – 160 lépcsőn kell felgyalogolnod az összes csomagoddal, hogy feljuss ennek a gyönyörű térségnek a tetejére, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik. És aztán az áram is elment, mert az Amalfi-partnak nincs meg az-az infrastruktúrája, amely ezt a turizmust támogatná

– panaszkodott Lexi Jordan.

A kommentelők ízekre szedték az influenszer mondatait.

„Imáinkban és gondolatainkban ezzel a vakáción levő tiktokkerrel vagyunk. Valószínűleg a világon senki nem szenved most annyira, mint ő” – fogalmazott az egyikük.

„Az emberek tényleg nem keresnek rá egy utazás előtt, hogy milyen helyre utaznak?” – tette fel a kérdést egy másik hozzászóló.

„Te jó ég, hogy fordulhatott elő, hogy az Amalfi-partot a lakosoknak építették és nem a turistáknak?” – idézett egy másik hozzászólót a Daily Mail.

Íme videón Lexi Jordan panaszkodása:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink