Bulvár

Gálvölgyi János: Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem!

A friss kép tanúsága szerint a színművész már sokkal jobban van

Mint ismert, Gálvölgyi János két hete került kórházba tüdő- és szívelégtelenség miatt. A színész napokig életveszélyes állapotban volt, lélegeztetőgépen tartották, majd öt nap után felébresztették. A lányai, Dorka és Eszter egy hete adtak hírt az édesapjuk állapotáról: akkor elmondták, hogy a színművész túl van az életveszélyen, már magához is tért – írja a blikk.hu.

Gálvölgyi János: Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem!
Megszólalt a mentésirányító Gálvölgyi János ügyéről: szerinte nem lenne vizsgálat, ha nem egy ismert emberről lenne szó
Fotó: Facebook/RTL.hu

Gálvölgyi János lánya, Dorka most egy fotót is megosztott édesapjáról, csatolva hozzá a lábadozó színművész sorait.

„Szeretném veletek megosztani apu sorait. Annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok:

Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápoló személyzet emberségét, szakmai tudását, amelyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kevés alpári üzenetet. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János” olvasható a posztban.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink