Bulvár

Győrfi Pál bocsánatot kért Gálvölgyiéktől

A mentőszolgálat szóvivője hangsúlyozta, még nem zárult le minden vizsgálat a színész ügyében

Györfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Konkrétan Rónai Egonnal című műsorban bocsánatot kért a Gálvölgyi családtól, ugyanakkor azt is megjegyezte: „Még mindig nem fekete-fehér ennek a hibának a súlya” – közölte a naphire.hu.

Győrfi Pál bocsánatot kért Gálvölgyiéktől
Gálvölgyi János
Fotó: MH archív/Németh András Péter

Györfi Pál hangsúlyozta, az ügyet alaposan megvizsgálták, így ellenőrizték többek között az összes hanganyagot, amelyek akkor készültek, amikor a színészhez mentőt hívtak. „Van egy vizsgálati eredmény, ami alátámasztotta azt, amit én is gondoltam az első pillanattól kezdve, hogy itt valószínűleg egy mentésirányító hibás döntése áll a háttérben” – mondta a szóvivő, akit ezek után arról faggatott a műsorvezető, hogy miért nem hívták fel azonnal a családot, és kértek bocsánatot.

Győrfi erre elmondta, akkor kér az ember bocsánatot, ha már tudja, hogy hibás valamiben. Tehát a vizsgálatot meg kellett várni, egyébként ő maga nyilvánosan kifejezte sajnálkozását a történtek miatt. Hozzátette: a vizsgálatok még nem zárultak le teljesen.

Mint ismert, Gálvölgyi János a közelmúltban kórházba került, a lányai vitték be, mert a mentésirányító nem sorolta a sürgős-életveszélyes esetek közé a színész rosszullétét.

Kapcsolódó írásaink