Bulvár

Íme Nostradamus jóslata

Ennyi ideig uralkodhat Károly király

Hátborzongató pontossággal látja előre a jövőt: kiderül Károly király sorsa is – írta meg a Metropol.hu.

Íme Nostradamus jóslata
A Buckingham-palota erkélyén, miközben a Brit Királyi Légierő parádézik
Fotó: AFP/Oli Scarff

Anglia hatalmas dísszel és pompával koronázta meg az újdonsült királyt, III. Károlyt – írta meg a Metropol.hu. Erzsébet királynő fia nagyon sokat várt arra, hogy király legyen, és mindvégig tudatosan készült uralkodására. Igen idős korában került hatalomra, Nostradamustól pedig megtudhatjuk, meddig uralkodhat.

Mario Reading műve, a Nostradamus: A jövő teljes jövendölései című könyve 2006-ban jelent meg, és bár már megjelenésekor is nagy népszerűségnek örvendett, II. Erzsébet királynő halálakor ugrásszerűen megugrott az eladások száma. Ez elsősorban annak tudható be, hogy a mű megjövendölte, hogy a királynő 2022 körül hal majd meg, 96 éves korában. Ez pontosan így is történt, ezért az emberek elkezdtek hinni a brit szerzőnek, és mindenki kíváncsi lett, hogy mi lesz a palota további sorsa.

Reading megjósolta, hogy az uralkodó fia, Károly lesz királlyá koronázva, ugyanakkor arra is kitért, hogy hamarosan le is fog mondani fia javára. Most a világ érdeklődve fordul Vilmosék felé, hogy vajon ez a jóslat is beteljesül-e. Sokan reménykedtek abban, hogy Károly már a trónra lépés előtt átengedi az uralmat Vilmosnak, ő ugyanis fiatal és karakán, sokan pedig úgy gondolják, Károly már túl öreg az uralkodáshoz. Pedig a jelenleg regnáló uralkodó sokat készült a trónra, forradalmi ötleteit pedig bizonyosan beleírják a történelembe – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink