Bulvár

Megvolt a Mission: Impossible 7. első tesztvetítése

A közönség teljesen odáig volt érte

Tom Cruise tavaly felrobbantotta a mozikat, persze csak képletesen, a Top Gun: Maverickkel, ami 2022 második legsikeresebb filmje lett, bekerült minden idők legjövedelmezőbb blockbusterjei közé is. Idén Cruise megint nagyot arathat, hiszen jön a Mission: Impossible – Leszámolás, 1. rész, amelyben elkezdődik Ethan Hunt búcsúja, bár mi kételkedünk abban, hogy a 2. rész, vagyis az M:I 8. után leteszi az Ethan-lantot a 60 éves sztár – írta meg az ign.com.

Megvolt a Mission: Impossible 7. első tesztvetítése
A Mission: Impossible új részének legőrültebb mutatványa
Fotó: NorthFoto

Az 1. rész, vagyis a Mission: Impossible 7. első tesztvetítésén nagyon jól alakultak a stúdióvezető szerint, de egy gond van a filmmel: túl hosszú – írta meg az ign.com.

Bob Bakish, a Paramount Global elnöke a március 8-ai Morgan Stanley Technology, Media, & Telecom Conference nevű találkozón beszélt a Leszámolás első részéről, meg egy kicsit a másodikról is, így került szóba a tesztközönség reakciója.

„Még nem láttam végig a M:I 7-et, de elég sokat láttam belőle. Nem is olyan régen, múlt héten tartottuk meg az első tesztvetítést egy (kiválasztott) közönség számára, és a nézők eldobták az agyukat ettől. És hát még mindig túl hosszú, vágni kell belőle. De az biztos, hogy a film egy őrület. Egy hatalmas adrenalinbomba az egész. Tom pedig nagyon jó" – ecsetelte Bakish. A stúdióvezető szerint a Leszámolás második epizódja is őrülten jónak tűnik: „Tom egy repülőgép külső részén járkál, a levegőben, nem zöld háttér előtt." (Forrás: Deadline, IndieWire.)

A Mission: Impossible – Leszámolás, 1. rész július 13-án kerül a magyar mozikba. Itt megnézhető, hogyan forgatták le a film legőrültebb mutatványát, azaz Tom Cruise motoros ejtőernyőzését egy rámpáról egy szakadékba.

Objektum doboz

A M:I 7. hosszúra nyúlt forgatása a koronavírus járvány miatt különösen viszontagságos volt, Cruise sokat idegeskedhetett (bár látszólag nem őszült bele) a pandémia és a korlátozások következtében: óceánjárót bérelt ki, és ordítozott a maszkviselést be nem tartó stábtagokkal, és még egy felrobbantásra kijelölt lengyel híd miatt is balhéba került kollégáival. A Leszámolás második részének a forgatása ennél sokkal simábban ment, 2022 márciusától decemberéig tartott, jelenleg az utómunka folyik. Ez 2024. június 28-án kerül az amerikai mozikba a kurrens terv szerint.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink