Bulvár

Brendan Fraser majdnem meghalt A múmia forgatásán

A színész a The Kelly Clarkson Show-ban mesélt a szörnyű jelenetről

A színész felidézte egyik legijesztőbb kaszkadőrmutatványát, amely majdnem az életébe került – írta meg a Liner.hu.

Brendan Fraser majdnem meghalt A múmia forgatásán
Brendan Fraser
Fotó: AFP

Brendan Fraser, az elmúlt évek legnagyobb visszatérője most megosztott egy balul elsült kaszkadőrjelenetet A múmia forgatásáról, amelyben majdnem megfulladt. A színész a The Kelly Clarkson Show-ban mesélt a szörnyű jelenetről, és felidézte, hogy az 1999-es film forgatása közben egy nyakára kötött kellékkötél miatt majdnem megfulladt – írta meg a Liner.hu.

Amikor Clarkson rákérdezett, hogy pontosan hogyan is történt az eset, a színész megosztotta, hogy a jelenetben lábujjhegyen állt a nyakán a kötéllel, amikor Stephen Sommers rendező megjegyezte, nem éppen úgy néz ki, mint aki fuldoklik, ezért arra kérte, vegyék fel újra a jelenetet:

„A kamera körbement, én lábujjhegyre álltam, és a fickó, aki tartotta a kötelet, egy kicsit feljebb húzta, ám innen már nem volt hová mennem, csak lefelé. Szóval ő húzta felfelé, én meg elindultam lefelé. Aztán a következő dolog, amire emlékszem, hogy a könyököm a fülemben van, a világ oldalra fordult, a fogaim között kavics volt, és mindenki halálos csendben volt.”

A színész nem azt mondta, hogy a jelenet után elvesztette az eszméletét, de arra tisztán emlékszik, hogy miután magához tért, a fölötte álló kaszkadőrkoordinátor a nevét kiáltotta és tapsolt, hogy felébredjen: „Azt kérdeztem, mi történt, mire ő: »gratulálok, üdv a klubban, ugyanez történt Mel Gibsonnal A rettenthetetlenben.«”

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom