Bulvár

Ugyan még két napig szabadlábon van, de már őrök vigyáznak Lajcsira

„Ez már nem egy show-műsor, hanem az életem”

Egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki Galambos Lajcsi birtokán. Mindenki a mulatóssztárt akarja látni, hiszen egyes hírek szerint napokon belül meg kell kezdenie a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. Annyi hívatlan látogató jelent meg a trombitás házánál, hogy biztonsági őröket fogadott fel a védelmében – írta meg a Blikk.

Ugyan még két napig szabadlábon van, de már őrök vigyáznak Lajcsira
Lagzi Lajcsi
Fotó: YouTube/LifeTV

Jogerősen három és fél év börtönre ítélte a bíróság Lajcsit áramlopás miatt - emlékeztet a lap. Noha ő maga nem mondott arról semmit, mikor kell megkezdenie a büntetését, egyes hírek szerint február 15-én, vagyis most szerdán kell bevonulnia Kecskemétre, a „parkettásba”.

„Ez már nem egy show-műsor, hanem az életem. Méghozzá az életemnek egy olyan szakasza, amit nagyon nehezen viselek. Korábban kijelentettem, hogy visszalépek a szereplésektől és a nyilatkozatoktól, de több olyan írás is megjelent rólam a médiában, amiket egyszerűen nem hagyhattam szó nélkül” – mondta a Blikknek az ország trombitása.

Azon kérdésükre, hogy igazak-e a hírek, miszerint február 15-én kell börtönbe vonulnia, azt válaszolta:

„Ezzel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy minden törvényben rögzített kötelezettségemnek és előírásnak megfelelően készülök az előttem álló eseményekre. De ennél többet semmiképp nem szeretnék mondani, pedig hallottam én már olyan információkat is magamról, hogy a hajam az égnek állt.”

Nem véletlen a nagy érdeklődés Lajcsi iránt, hiszen mindenkihez eljutottak a hírek a börtönbe vonulásával kapcsolatban.

„Nemcsak a tévéstábok szeretnének a házamnál forgatni, hanem egyre több civil is megjelent – mondta – valószínűleg azt gondolhatták, hogy még utoljára megnéznek engem vagy a birtokot, amit árulok. A ház maga körbe van kerítve, de a hatalmas birtok nincs, s noha ki van írva, hogy magánterület, gond nélkül arra furikáznak és fotózkodnak vadidegen emberek. Éppen ezért nemrégiben egy biztonsági szolgálatot fogadtam fel, amelyik már távol tartja a kíváncsiskodókat. Szerencsére semmiféle atrocitás nem történt, ráadásul alaposan körbe is van kamerázva a terület, infrasorompós rendszerrel megerősítve. Elhiszem, hogy nagy élvezet a katasztrófaturizmus, de ez az én katasztrófám...”

Kapcsolódó írásaink