Bulvár

Aranyvibrátoroknak kelt lába

 Legalább nyolc luxuskivitelű, közöttük hat darab 24 karátos arannyal borított és két rozsdamentes acél vibrátort loptak el egy erotikai kellékeket forgalmazó spanyolországi nagykereskedelmi cégtől, a zsákmány értéke több tízezer euró.

Aranyvibrátoroknak kelt lába
Az elrabolt kellékek értéke eléri a több tízezer eurót
Fotó: Canarias7.es

A három betörő a jelek szerint pontosan tudta, hogy mit keres – közölte az AFP-vel Idiared Aponte, a sevillai székhelyű cég kereskedelmi igazgatója. Luxustermékekről van szó, közöttük olyan aranyozott vibrátorokról, amelyeknek az ára 15 ezer eurónál (5,8 millió forint) kezdődik, és a méret, illetve a funkciógazdagság függvényében nő – tette hozzá. A rozsdamentes acélból készült készülékek ára 3500 és 7000 euró között mozog.

A betörők, akik szerdán röviddel éjfél előtt hatoltak be az üzletbe, a helyiségek átkutatása során bejutottak a külön biztosított terembe is, ahol a tulajdonos aranyból készült műfalloszokat és a széfben 25 ezer euró készpénzt tartott. Természetesen a pénzt is elvitték.

A kereskedelmi igazgató úgy véli, nem lesz könnyű a zsákmány eladása, mert luxus- és egyedi darabokról van szó.

A rablás a nyomozást vezető carmonai hatóságok szerint szerdán 23:41 órakor történt. Ekkor három csuklyás férfi érkezett a főbejárathoz, betörték azt, és átkutatták az egész 5000 négyzetméteres épületet, amíg meg nem találták az irodát, ahol a széfet keresték, derül ki a hatóságok birtokába került felvételekből.

A nyomozás forrásai rámutattak, hogy a tolvajok valószínűleg nem tudták, hogy a pénzen kívül egy vagyonnyi aranykelléket is találnak. Ugyanezek a források meggyőződéssel állítják, hogy a tolvajok egy szervezett csoporthoz tartoznak, mivel a támadás „nagyon profi” volt, olyannyira, hogy még a közvilágítást is kikapcsolták. 

Internetes oldalán a 2007-ben alapított cég magát „örömszerző termékek központjaként” hirdeti, raktárában több mint húszezer árucikket őriz erotikus kellékektől alsóneműkig.

Kapcsolódó írásaink