Bulvár

Drasztikus fogyás okozhatta Lisa Marie Presley halálát?!

Az opiodokra való visszaszokás is bűnös lehet

A január 13-án elhunyt énekesnő több mint 15 kilót fogyott egy plasztikai műtétet követően, rossz egészségi állapotát pedig már a Golden Globe-díjátadón többen kiszúrták – írta meg a TMZ.

Drasztikus fogyás okozhatta Lisa Marie Presley halálát?!
Lisa Marie Presley 54 éves korában hunyt el
Fotó: AFP/CREDITCHRIS DELMAS

Elvis és Priscilla Presley lányára a dalszerző-énekesnő házvezetőnője talált rá calabasasi otthonában, aki ekkor már semmire sem reagált, a szíve megállt. A kiérkező mentők újraélesztették az előadót, akinek még volt pulzusa a mentőben, azonban később a kórházban újra összeomlott a keringése, és már nem lehetett megmenteni az életét.

A TMZ-nek névtelenül nyilatkozó bennfentes szerint  Lisa Marie Presley extrém fogyókúrán volt a halála előtti hónapokban, mert a lehető legjobban akart kinézni az Elvis-film különböző díjátadó ünnepségein. 

A lap forrásai szerint emellett mindössze két hónappal a Golden Globe előtt az énekesnőnek plasztikai műtétje volt, ami miatt különböző súlycsökkentő gyógyszereket kezdett szednie, ezek miatt pedig állítólag 15-20 kilót fogyott a díjátadó előtti hat hétben. Amennyiben még ez sem lenne elég drasztikus, a TMZ megtudta: Lisa Marie Presley a családi források szerint halála napjának reggelén Lisa Marie Presley komoly hasi fájdalomra panaszkodott, halálának pontos okát azonban továbbra sem lehet tudni, a toxikológiai vizsgálatok eredményére ugyanis akár több hónapot is várni kell.

Kapcsolódó írásaink