Belföld

Tarlós István: A kormánypártok jelöltje emberséges, tisztakezű és „lát a pályán”

A korábbi főpolgármester Szentkirályi Alexandrát méltatta

Tarlós szerint Budapest akkor jár a legjobban, ha polgárai Szentkirályi Alexandra mellett döntenek a választáson.

Tarlós István: A kormánypártok jelöltje emberséges, tisztakezű és „lát a pályán”
Tarlós István korábbi főpolgármester a kormánypártok jelöltjét méltatta és a választók figyelmébe ajánlotta
Fotó: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Egy főpolgármester számára kell egy általános áttekintés a város egészéről, és ehhez tapasztalatok szükségesek, Szentkirályi Alexandra mögött pedig évtizedes fővárosi önkormányzati tapasztalat áll – mondta.

A főpolgármesteri poszton sok mindenhez kell valamennyit érteni, nem egyvalamiben zseninek lenni - mutatott rá.

Felidézte, hogy Szentkirályi Alexandrát még saját 2006-os kampánya során ismerte meg az őt segítő fiatal csapat olyan vezetőjeként, aki már akkor komoly érdeklődést tanúsított az önkormányzati kérdések iránt.

A Fidesz-KDNP mostani főpolgármester-jelöltje 2010-ben kezdte fővárosi képviselői pályafutását, 2014-ben pedig Tarlós István úgy ítélte meg, hogy a fiatal politikus érdemes a főpolgármester-helyettesi tisztségre.

A humán területet nagy hozzáértéssel kezelte, „sok mindent levett a vállamról” – méltatta Szentkirályi Alexandra főpolgármester-helyettesi tevékenységét, kiemelve: ezt a címet megszolgálta tehetségével és munkájával.

Szavai szerint főpolgármesterként Szentkirályi Alexandrának van a legreálisabb lehetősége arra, hogy Budapest számára a lehető legtöbb forrást megszerezze. Olyasmiket ígér, amiknek van realitásuk, míg a jelenlegi főpolgármester olyasmiket, amiket nem tudott megvalósítani – mondta Tarlós István.

Kapcsolódó írásaink