Belföld

Csányi Sándor és a Szerencsejáték Zrt. bejelentette: visszahozzák a lakásnyereményt

Visszatér a lakásnyeremény – jelentette be a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank hétfőn közös sajtótájékoztatón, amelynek jelentőségét jól mutatja, hogy a két céget egyaránt a csúcsvezetője képviselte az eseményen: Mager Andrea és Csányi Sándor elnök-vezérigazgató.

Csányi Sándor és a Szerencsejáték Zrt. bejelentette: visszahozzák a lakásnyereményt
Csányi Sándor egy legendás relikviát, az egykor, Kabos László által használt Lottó Ottó pulóvert osztotta meg Mager Andreával
Fotó: MH/Purger Tamás

Az egykor, a szocializmus idején rendkívül népszerű, ám 1973-ben megszüntetett akciót augusztus 28-tól, jövő hétfőtől indítják újra. Az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű hazai tárgynyereményével,

egy mintegy 110 millió forint értékű budapesti lakáshoz lehet hozzájutni.

Ennek megnyerésére a játékoskártya-birtokosoknak van esélyük. Elegendő a játék ideje alatt, 2024. március 3-ig egyetlen alkalommal 1000 forint értékben használni a kártyát, és máris résztvevő lehet valaki a március 3-án tartandó sorsolásnak. Persze, érdemes addig is minden héten használni, mert a főnyeremény mellett augusztus 28-tól minden héten egymillió forintot osztanak szét a játékoskártya-tulajdonosok között:

a heti főnyeremény 500 ezer forint, míg öten 100-100 ezer forinttal gazdagodhatnak.

Ezzel a nyereménnyel az a célja a lottótársaságnak, hogy megünnepelje: immáron egymillió játékos igényelte a játékoskártya-szolgáltatást a lottózókban. Mager Andrea azt mondta, arra számítanak, hogy az év végéig 30 százalékkal növekedhet a kártyabirtokosok száma, azaz arra számítanak, hogy az év végére már 1,3 millióan fogják használni a játékoskártyát, amelynek számos előnye van a felhasználók számára.

Az ingatlan részleteiről Csányi Sándor beszélt. A penthouse jellegű lakás a főváros tizedik kerületében, Kőbányán a Somfa ligetben épül. Az OTP első embere azt is jelezte, hogy az ingatlant költség és tehermentesen veheti majd birtokba a szerencsés, az illetékeket és egyéb díjakat közösen fizetik majd a Szerencsjáték Zrt-vel. „Az arányokon még vitatkozunk” – jegyezte meg.

Kapcsolódó írásaink