Belföld

Alapjogokért Központ: Még több baloldali médiát finanszírozna Soros

Sorosék kiadták az ukázt a baloldalnak, hogy még több médiát és influenszert kell finanszírozniuk – olvasható az Alapjogokért Központ pénteki Facebook-bejegyzésében.

Alapjogokért Központ: Még több baloldali médiát finanszírozna Soros
Még több hatalmat akar – bármi áron
Fotó: MH-archív/Hegedüs Róbert

Az intézet szerint „parancsnak is tekinthető stratégiai jelentést” szerzett meg a bennfentes.net, amely egy „titkos demokrata háttértárgyalás” összefoglalója, és azt tartalmazza, hogyan lehetne a Nyílt Társadalom ideológiájának és a „civil” üzeneteknek a célba juttatásán javítani a baloldal érdekében.

A portált idézve azt írják: Alexander Soros egyik első ígérete az volt, hogy még apjánál is agresszívebben veti bele magát a politikai harcba.

Távolról sem új jelenség, hogy a Soros-klán arra törekszik, hogy médiabirodalmat építsen, ám mind ez idáig leplezni igyekeztek azon szándékukat, hogy a liberális, globalista dogmától eltérő gondolatokat teljesen kiszorítsák a nyugati közbeszédből. Az ifjabbik Soros uralkodása legelején a Nyílt Társadalom hálózata feladta a látszatát is annak, hogy a médiapluralizmust, a vélemények sokszínűségét és a szólásszabadságot értéknek tartanák. Nem is tarthatják, ugyanis a liberalizmus abszurd módon eltorzult, posztmodern megtestesüléseit – a tömeges migráció támogatásától, a megnyerhetetlen háborúk pénzelésén át a gyermekeket támadó genderideológiáig – aligha lehetne nyílt sisakos társadalmi vita mellett ráerőszakolni szabad, józanul gondolkodó emberekre – írták.

A központ hozzátette: „A közbeszéd leuralása az az eszköz, amivel Alexander Soros ránk kényszerítené ízlését, véleményét, akaratát. S ebben támogatják őt a magyar baloldali pártok és a sajtó munkatársai, akik a guruló dollárokért cserébe a Soros-birodalom új uralkodójának is lelkesen hűséget fogadnak – értékelte a helyzetet Koskovics Zoltán, geopolitikai elemzőnk” – fűzte hozzá az Alapjogokért Központ.

Kapcsolódó írásaink