Belföld

Brüsszelből importál újabb kritikust a hazaáruló baloldal

Ismét hazánkat vegzálná az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának a delegációja. A csapat kizárólag baloldali politikusokból áll.

Brüsszelből importál újabb kritikust a hazaáruló baloldal
Daniel Freund hamarosan Budapestre érkezik
Fotó: DPA via AFP/Rolf Vennenbernd

Magyarországra látogat május 15–17. között az Európai Parlament (EP) költségvetési ellenőrző bizottságának a delegációja, hogy az uniós támogatások felhasználását ellenőrizzék – írta a Magyar Nemzet. Mint olvasható, a küldöttség tagja Cseh Katalin, a Momentum, Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselői, valamint Daniel Freund zöld EP-képviselő is, aki egyértelművé tette, „ha Magyarország nem változtat a hozzáállásán, továbbra sem kapja meg az EU-s pénzeket”.

A Magyar Nemzet emlékeztet, hogy nemrég milliárdos értéket meghaladó vagyont foglalt le a nyomozó hatóság a Cseh Katalinék botrányában meggyanúsított személy érdekeltségeinél, ennek ellenére a Momentum európai parlamenti képviselője megfigyelőként tagja az EP költségvetési ellenőrző bizottság delegációjának. A delegációt Monika Hohlmeier, a szakbizottság bajor keresztényszocialista elnöke vezeti – tette hozzá a lap.

Kapcsolódó írásaink