Belföld

A Mi Hazánk is állít főpolgármester-jelöltet

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az ATV Start című műsorában kijelentette, hogy pártja mindenképpen szeretne főpolgármester-jelöltet állítani, továbbá minden kerületben indítanának polgármesterjelöltet is Budapesten.

A Mi Hazánk is állít főpolgármester-jelöltet
A Mi Hazánk vezérkara: Dúró Dóra, Toroczkai László és Novák Előd
Fotó: MH/Katona László

A 2024-es önkormányzati  választásokra már megkezdte a felkészülést a Mi Hazánk, amelynek elnökhelyettese, Dúró Dóra úgy fogalmazott, hogy a párt nagyon tudatosan készül.

„Az egy minimumelvárás a magunk részéről, hogy minden megyei jogú városban elinduljunk, polgármesterjelöltünk is legyen, illetve az összes vármegyében is állítsunk listát” – fogalmazott Dúró Dóra.

Az elnökhelyettes elárulta, hogy a főpolgármester-jelölt kilétét néhány hét múlva fedik fel, addig azonban semmilyen információt nem osztanak meg a kiválasztottuk személyéről.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom