Belföld

Gyurcsányék mai bejelentése megmutatta, hogy háborúpártiak

Reagált a Fidesz Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

„Gyurcsányék mai bejelentése, ha jól értjük, azt jelenti, hogy nem támogatják, hogy a Magyar Országgyűlés elfogadja a békepárti határozatot” – írta a Fidesz az MTI-hez elküldött sajtóközleményében.

Gyurcsányék mai bejelentése megmutatta, hogy háborúpártiak
Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH/Purger Tamás

Mint kiderült, a határozati javaslatban az áll, hogy az Országgyűlés kifejezi elkötelezettségét a béke mellett, elítél minden olyan megnyilvánulást, amely Magyarország háborúba sodródását eredményezheti, és kimondja, hogy fegyverszállítások és további szankciók helyett mielőbbi béketárgyalásokra van szükség.

„A dollárbaloldal tehát továbbra is csinálja, amit gazdáik várnak tőlük: háborúpártiak, fegyverszállításpártiak és szankciópártiak” – hangsúlyozta a Fidesz.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom