Belföld

Az NKE-t ajánlja Orbán Balázs

Február 15-e a felsőoktatási felvételi jelentkezés határideje, már csak egy nap maradt! Ha még nem választottál, akkor dönts a biztos jövő mellett, és jelentkezz a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre – írta közösségi oldalán Orbán Balázs.

Az NKE-t ajánlja Orbán Balázs
Vonzó karrier kezdete lehet az egyetem elkezdése
Fotó: Orbán Balázs közösségi oldala

A Rendészettudományi és a Hadtudományi Kar hallgatói életre szóló hivatást és feladatot kapnak, és ehhez járul még az a kiszámítható karrierpálya is, amely az egyetemre történő belépéskor megkezdődik, hiszen szolgálati jogviszonyuk lesz, és illetményt kapnak – írta közösségi oldalán Orbán Balázs. A miniszterelnök politikai főtanácsadója jelezte, még van egy nap a felsőoktatási felvételi jelentkezés határidejének lezárultáig.

Az NKE az államtudományi és közigazgatási területen tanuló hallgatói versenyképes tudásra tehetnek szert, az államigazgatási pálya pedig vonzó karrierútként várja őket – fogalmazott. Utalt arra is, a campus a hazai felsőoktatás egészét tekintve is egyedülálló zászlóshajóprogramokat működtet. Ilyen például a Magyar Diplomáciai Akadémia és a Nemzetek Európája Karrierprogram, amelyek a diplomácia utánpótlását, valamint a nemzetközi karrierre készülők képzését hivatottak elősegíteni.

A Ludovika Collegiumnak köszönhetően pedig a legmotiváltabb fiataloknak lehetőségük nyílik arra, hogy az egyetemi tanulmányaik mellett személyre szabott oktatásban részesüljenek, mindemellett szakmai mentorprogramot és külföldi gyakornoki programot is biztosítunk számukra – fogalmazott Orbán Balázs. Hozzátette, mindenki arra biztat, hogy éljen a lehetőséggel, és jelentkezzen a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre.

Kapcsolódó írásaink