Belföld

Orbán Balázs: A média kérdése szuverenitási kérdés is!

„A nemzetbiztonsági szolgálatok nyilvánosságra hozott jelentéséből kiderült, hogy az Action for Democracy nevű amerikai szervezet az eddig ismertnél jóval nagyobb összeggel, több mint négymilliárd forinttal támogatta az ellenzéket és az ellenzékhez köthető médiafelületeket a tavalyi választási kampány során, ez pedig rendkívül komoly nemzetbiztonsági problémákat vet fel” – írta friss bejegyzésében Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. 

Orbán Balázs: A média kérdése szuverenitási kérdés is!
Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója
Fotó: corvinak.hu

A miniszterelnök politikai igazgatója a TV2 vendégeként elmondta: szerinte érdemes a titkosítás alól most feloldott iratokat megnézni, hiszen azok tanúsága szerint egy komplett finanszírozási lánc épült ki egyrészt a baloldali pártok, valamint a baloldalhoz köthető médiafelületek finanszírozására. 

Orbán Balázs a pénzek kapcsán úgy fogalmazott: „Azok célja egyértelmű, a magyar választásokba való beavatkozás.” 

„A média kérdése éppen ezért szuverenitási kérdés is!” – írta a miniszterelnök politikai igazgatója bejegyzése végén. 

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom