Belföld

Soros-kotta: pénz beszél, Karácsonyék bólogatnak - VIDEÓ

Fidelitas: Karácsony még mindig nem számolt el az Amerikából kapott százmilliókkal

Karácsony Gergely főpolgármester még mindig nem számolt el a kampányra Amerikából kapott százmilliókkal – hívta fel a figyelmet a Fidelitas szerdán közzétett Facebook-videójában.

Soros-kotta: pénz beszél, Karácsonyék bólogatnak - VIDEÓ
Ozsváth: Karácsony Gergely, „a millió dolláros bébi”
Fotó: Facebook/Ozsváth Kálmán

Ozsváth Kálmán, a Fidelitas szóvivője a videóban felvetette:

Vajon „ki kapott 100 milliókat azért, hogy átadja másoknak Magyarország irányítását?”

Azt mondta, ismét eljöttek a Városházára, hogy számon kérjék Karácsony Gergelyt, „a millió dolláros bébit”, mert még mindig nem sikerült elszámolni azzal a több száz millióval, amelyet kampányra kaptak Amerikából.

Ozsváth Kálmán kijelentette:

„Elég volt azokból a baloldali politikusokból, akik guruló dollárokért eladják a hazájukat, és a hatalomért idegen érdekeket szolgálnak. Elég volt abból is, hogy Gyurcsány, Márki-Zay, Karácsony és az összes többi szankciópárti politikus éjjel-nappal hazudik arról, miként és legfőképpen miért kapták a dollármilliókat”.


„A Gyurcsány-show” folytatásában Karácsony Gergely „Gyurcsány magatehetetlen bébijének” szerepét alakítja. „Előadja a kis ártatlant”, aki soha semmiről nem tud, és persze semmiről nem tehet.

Ezzel szemben mi az igazság?

„A rendszerváltozás óta nem láttunk ilyen mértékű beavatkozási kísérletet Magyarországon, de ismerjük a Soros-kottát: pénz beszél, Karácsonyék bólogatnak” – mondta a Fidelitas szóvivője a Facebook-videóban.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink