Belföld

Orbán Balázs: Döntött a kormány!

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Facebook-oldalán tájékoztatott arról, hogy fontos ügyekben döntött a kormány.

Orbán Balázs: Döntött a kormány!
Döntött a kormány!
Fotó: Facebook/Orbán Balázs

A posztban azt írja, hogy döntött a kormány, az EU által Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós hitelből a hazánkra eső 187 millió eurós összeget hitelfelvétel és közös eladósodás nélkül, a magyar költségvetésből biztosítjuk! 

Hozzátette: Magyarország kész hozzájárulni Ukrajna megsegítéséhez, de kizárólag bilaterális alapon, a közös hitelfelvétel ugyanis nem jelent mást, mint közös eladósodást, és a pénzügyi szuverenitás elvesztését.

A közös adósság tehát nem megoldás!

Közös adósságvállaláshoz egyszer járultunk hozzá, de az sem lett sikertörténet. Magyarország ezért többet nem kíván ebbe az utcába belemenni! – zárta a posztot Orbán Balázs.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom