Belföld

November 15-én hivatalosan is megnyit az MCC brüsszeli központja

Az MCC Brussels november 15-én a Merre tart Európa a globális felfordulás korában? című konferenciával hivatalosan is megnyitja kapuit! – írta meg közösségi oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

November 15-én hivatalosan is megnyit az MCC brüsszeli központja
Orbán Balázs a belgiumi központ létrehozását fontos mérföldkőnek nevezte
Fotó: MH/Purger Tamás

Orbán Balázs bejegyzésében kiemelte: „A Mathias Corvinus Collegium – MCC új központjánaknak köszönhetően az MCC-s diákok rendszeresen járhatnak majd tanulmányutakra, melyek segítségével mélyebben megismerhetik az európai politikai és gazdasági folyamatokat. Emellett az intézmény bekapcsolódhat az Európai Unió központjának pezsgő vérkeringésébe, és számos konferenciának és könyvbemutatónak is otthont adhat majd.”

„A belgiumi központ létrehozása fontos mérföldkő, hiszen Magyarországnak a nemzetközi versenyben is helytállni képes, magabiztos és magyaros észjárású új generációra van szüksége. A brüsszeli központ ebben az irányban tett újabb lépés” – írta a miniszterelnök politikai igazgatója.

Orbán Balázs emellett meleg szívvel ajánlotta mindenkinek a figyelmébe az eseményt, aki Brüsszelben jár.

Az eseményre az alábbi linken lehet regisztrálni: https://brussels.mcc.hu/.../towards-european-renewal...

Kapcsolódó írásaink

Orbán Balázs: Hajrá, MCC!

ĀMég Brüsszelben is felkapták a fejüket A Mathias Corvinus Collegium új brüsszeli központjának a hírére, írta bejegyzésében a miniszterelnök politikai igazgatója