Belföld

Nógrádi György mondott egy nagyon erőset

Ma Ukrajna második fő ellenségének tekinti hazánkat, aminek következtében rendkívül sok aljasságot hajtottak végre a kárpátaljai magyarokkal szemben – hangoztatta Nógrádi György Borsiban. A szakértő szerint ennek ellenére kicsi az esélye, hogy megtámadnak minket.

Nógrádi György mondott egy nagyon erőset
Nógrádi György: Az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok nagy része a feketepiacon kötött ki
Fotó: MH

Annak ellenére, hogy Washington nem szerelmes belénk, egy Magyarország elleni katonai csapást nem támogatna – egyebek mellett erről is beszélt az Ultrahang Borsiban tartott közönségtalálkozóján Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő szerint a honvédség felkészült arra, hogy a déli határainkat a migránsoktól, más végeket pedig egy katonai csapástól meg tudja védeni. A szakértő utalt arra is, hogy Kijev tisztában van azzal, ha megtámad bennünket, abban a percben az egész NATO-val kerül szembe - írja a Mandiner.

Utalt rá, az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok döntő részét a feketepiacon adták el, így azok jórészt különböző terrorista csoportok kezébe jutottak. Hozzátette, ma Kijev a második fő ellenségének tekinti hazánkat, aminek következtében rendkívül sok aljasságot hajtottak végre a kárpátaljai magyarokkal szemben.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink