Belföld

Gyűjtés indult, hogy Gyurcsány nyugdíjba mehessen

A Momentum Mozgalom egyik alapítója nyugdíjalapot hozott létre

Nyugdíjalapot hozott létre Gyurcsány Ferenc számára Csillag Tamás, a Momentum Mozgalom egyik alapítója – derül ki az alapító Facebook oldaláról.

Gyűjtés indult, hogy Gyurcsány nyugdíjba mehessen
Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Gyurcsány Ferenc kedden adott interjút a Partizánnak, ami után Csillag Tamás, a Momentum Mozgalom egyik alapítója is reagált, miszerint: ez az interjú egy katasztrófa. „Gyurcsány részéről nulla felelősségvállalás. Ők nem tehetnek róla. Ők ott se voltak... Ahogy MZP-re hivatkozik »a jelölt«, »a hódmezővásárhelyi polgármester« abban nehéz nem felfedezni egyfajta párhuzamot Orbánnal” – írta Csillag. Hozzátette, vannak pillanatok, mikor a volt miniszterelnök egyértelműen hazudik, például: „Ő nem is tudta, hogy a DK jelöltjei egyéniben milyen gyengén teljesítettek.” – na persze.

„Egyet kell értsek azokkal, akik szerint Gyurcsány tehertétel az ellenzék számára. Egy szűk, a DK-val szimpatizáló réteget leszámítva, széles körben, teljesen elutasított politikus. Számomra érthetetlen, hogy ezt ő miért nem látja be, miért nem képes elszakadni a közélettől. Írhatna könyveket, csinálhatna civil szervezetet, még egy főzős YouTube csatornával is jobban járnánk.” – írta Csillag Tamás.

„Szóval csináltam egy crowdfunding Gyurcsány-nyugdíjalapot, bár nem igazán szorul rá, ennyit igazán megérdemel mindenki Ferije” – zárta sorait a politikus.

Kapcsolódó írásaink