Belföld

Két év kényszerszünet után újra elindult a Senior Akadémia az MCC-n

Az MCC Zalaegerszegi Képzési Központjában tartott műhely az idősebb korosztálynak tanulási és szellemi frissességét hivatott biztosítani

Az eseményen Balaicz Zoltánné, a PEZEK Nyelvi és Felnőttképzési Iroda vezetője köszöntötte a megjelenteket, illetve Balaicz Zoltán polgármester és dr. Németh István, a PEZEK főigazgatója szavai nyitották meg a 2022-es év őszi szemeszterét – írta az Intézet Facebook-oldalán.

Két év kényszerszünet után újra elindult a Senior Akadémia az MCC-n
Klímapolitikai Intézet, Senior Akadémia
Fotó: Facebook/Klímapolitikai Intézet

Két év kényszerszünet után újra elindult a Senior Akadémia az MCC – Zalaegerszegi Képzési Központjában, amely az idősebb korosztálynak tanulási és szellemi frissességét hivatott biztosítani.

Az eseményen Balaicz Zoltánné, a PEZEK Nyelvi és Felnőttképzési Iroda vezetője köszöntötte a megjelenteket, illetve Balaicz Zoltán polgármester és dr. Németh István, a PEZEK főigazgatója szavai nyitották meg a 2022-es év őszi szemeszterét.

Az esemény megnyitóján első előadóként Litkei Máté, az MCC Klímapolitikai Intézet igazgatója előadását hallgathatták meg a megjelentek.

Számunkra a teljes társadalom tájékoztatása fontos, ezért is volt megtisztelő, hogy ilyen sokan, több mint 200 hallgató gyűlt össze a tanévnyitóra.

Az előadás az orosz–ukrán háború energetikai, diplomáciai és gazdasági következményeiről szólt.

Kapcsolódó írásaink