Belföld

Simicskó István: A Kereszténydemokrata Néppárt a családok pártja

Minden társadalomnak, az egész nemzetnek és tulajdonképpen az egész emberiségnek a legfontosabb alkotóeleme: a család - hangsúlyozta Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, a Kereszténydemokrata Néppárt vasárnapi közleményében.

Simicskó István: A Kereszténydemokrata Néppárt a családok pártja
A Kereszténydemokrata Néppárt a családok pártja (Képünk illusztráció)
Fotó: Hirado.hu

A család az, amely biztonságot nyújt, ahol mindig megértenek minket, amely segít, ha bajba kerülünk és akikért minden tőlünk telhetőt megteszünk - jegyezte meg.

Simicskó István kiemelte: A Kereszténydemokrata Néppárt a családok pártja, ezért politikai tevékenységünk minden egyes lépését a magyar családok szempontjait mérlegelve, boldogulásukat és sikerüket elősegítve tesszük meg.

Hozzátette: A 2010 óta eltelt 12 esztendő is megerősített minket abban, hogy nem csak erkölcsi kötelességünk a családok segítése, de demográfiai és gazdasági fejlődésünk záloga is mindez.

Újbudán megtapasztalhattuk kicsiben mindazt, ami nagyban történne, ha a baloldal venné át a kormányrudat, a profitéhség mindig előbukkan belőlük – figyelmeztet a KDNP-s politikus
Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője
Fotó: MH/Purger Tamás

„A biztonságban és jólétben élő családok tudják szavatolni egy nemzet erejét, kitartását és jövőbeli sikereit.”

Választott politikusokként ezért dolgozunk és a családok nemzetközi napján arra emlékezünk mindannyian, hogy igazán erőt, boldogságot és megnyugvást családjainkból meríthetünk, s nekik köszönhetjük mindazt, amit elérhetünk - olvasható a KDNP közleményében.

Kapcsolódó írásaink