Belföld

Varga Judit: Az ország békéjét és biztonságát kell megvédeni

Az ország békéjét és biztonságát, valamint az elmúlt tizenkét év kormányzásának eredményeit kell megvédeni a választáson - hangsúlyozta az igazságügyi miniszter, miután vasárnap reggel leadta szavazatát Budapest XII. kerületében, a Mesevár óvoda és játszóház területén kialakított szavazóhelyiségben.

Varga Judit: Az ország békéjét és biztonságát kell megvédeni
Varga Judit igazságügyi miniszter gyermekei és férje, Magyar Péter társaságában leadja szavazatát a budapesti Hegyvidéki Mesevár Óvodában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

„A mostani választásoknak az a tétje, hogy béke és biztonság lesz Magyarországon vagy háborúba és veszélybe sodorják az országot. Látom, hogy a baloldal milyen veszélyes és felelőtlen kijelentéseket tesz. Katonákat, fegyvereket küldene egy olyan fegyveres konfliktusba, amely nem Magyarország háborúja” - mondta újságíróknak az igazságügyi miniszter, aki férjével, Magyar Péterrel és három fiával érkezett a szavazókörbe.

Varga Judit hangsúlyozta, hogy ennek a választásnak sokkal nagyobb a tétje, mint bármelyik eddiginek az elmúlt harminc évben.

A Fidesz-KDNP és a kormány biztonságot tud teremteni, nyugodtan, higgadtan reagálva erre a rendkívül kiélezett helyzetre - tette hozzá a miniszter, aki arra kért mindenkit, hogy menjen el szavazni és válassza a biztonságot és a békét.

Kiemelte: tizenkét év polgári-nemzeti kormányzás eredményeit kell megvédeni, többek között a családtámogatási rendszert, a gazdasági sikereket, valamint azt, hogy egymillióval dolgoznak többen ma, mint 2010-ben.

„Ezek mind olyan eredmények, melyeket tovább kell fejlesztenünk és nem engedhetjük meg, hogy a baloldal újra káoszba és kudarcba vezesse az országot” - tette hozzá.

Kapcsolódó írásaink