Belföld

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház. A külső telephelyen működő rendelőt a kórházhoz költöztetik, a beruházáshoz több mint 4 milliárd forint áll rendelkezésre az Egészséges Budapest Programban - jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház
Pusztai Dezső, a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet főigazgatója, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Földi László, Pest megye 12. számú választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje (b-j) a ceglédi kórház fejlesztéséről tartott sajtótájékoztatón az Országos Onkológiai Intézetben 2022. április 1-jén
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kásler Miklós elmondta, az új rendelőbe kerülnek a jelenleg elérhető szak- és gondozóellátások, valamint a szintén más helyszínen működő tüdőgondozó.

Objektum doboz

Földi László, Pest megye 12. számú választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje mérföldkőnek nevezte a beruházás, amellyel jobb ellátást fog kapni a kórház ellátókörzetéhez tartozó 160 ezer ember.

A tervek szerint másfél év múlva befejeződő beruházáshoz kapcsolódóan - a jobb megközelítés érdekében - a közlekedési feltételeket is javítani kell - mondta.

Kapcsolódó írásaink