Belföld

„Gyurcsány Ferenc léptesse vissza Szabó Tímeát!”

"Hetek óta Szabó Tímea botrányaitól hangos a média, de arra sosem gondoltam volna, hogy kokain... Ez gyalázat" - jelentette ki Rózsa László Péter, aki a Valódi Demokrata Párt országgyűlési képviselőjelöltje.

„Gyurcsány Ferenc léptesse vissza Szabó Tímeát!”
Szabó Tímea
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Szabó Tímea botrányai csak gyengítik a baloldalt, a helyes döntés az lenne, ha Gyurcsány Ferenc DK-elnök visszaléptetné őt – nyilatkozta Óbuda-Békásmegyer másik baloldali országgyűlési képviselőjelöltje, Rózsa László Péter, tudatta az Origo.

Mint ismeretes, az Anonymus által nyilvánosságra hozott újabb hangfelvétel azt bizonyítja, hogy kokainbizniszből származó pénzből finanszírozhatják a baloldali Szabó Tímea kampányát. A hangfelvétel szerint Marbelláról érkezik a pénz a baloldali háttéremberekhez; „kanyaronként” 300-400 millió forintról van szó.

Rózsa László Péter kijelentette: Gyurcsány Ferenc DK-elnöknek ezek után haladéktalanul vissza kellene léptetnie Szabó Tímeát. „Azt gondolom, hogy ez helyes, tiszta lépés lenne Gyurcsány Ferenctől” – szögezte le a képviselőjelölt, aki egyébként a közelmúltban kilépett a DK-ból.

A kérdésre, miszerint kilépésének lehetett-e köze ahhoz, hogy sejtett valamit a kétes kampányfinanszírozási ügyletekből, azt válaszolta: semmiről nem volt tudomása, egészen más okból döntött a kilépés mellett.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom