Belföld

Gyurcsány és a baloldal beszállna a háborúba

Nem vehetünk részt egy háborúban, amelyben semmit sem nyerhetünk, de mindent elveszíthetünk - jelentette ki Orbán Viktor, aki vasárnap Szentendrére látogatott, ahol Vitályos Eszterrel együtt kampányolt és választókkal találkozott.

„Azt mondja nekünk a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc, hogy mi egy pocsék nemzet vagyunk. Ha nem küldünk katonákat, fegyvereket, ha nem veszünk részt ebben a háborúban, akkor pocsék nemzet vagyunk szerinte” - emlékeztetett a baloldali politikus szavaira a kormányfő a Facebookon megosztott videójában.

Objektum doboz

Orbán Viktor szerint ezzel szemben meg kell üzenni, hogy a magyar nagyszerű nemzet és ebben a háborúban is nagyszerűen áll helyt.

Objektum doboz

„Több mint 500 ezer bajban lévő embernek nyújtottunk és nyújtunk segítséget. MI egy nagyszerű ország vagyunk, amely pontosan úgy jár el, ahogy erkölcsileg el kell járnia. De azt senki sem kérheti tőlünk, hogy vegyünk részt akár emberéletek árán is egy olyan háborúban, amely nem is a mi háborúnk” - mutatott rá Orbán Viktor.

Objektum doboz

Hozzátette: Nem tudunk úgy segíteni, hogy közben tönkretesszük magunkat egy háborúban, amelyben semmit sem nyerhetünk, de mindent elveszíthetünk.

Objektum doboz

Orbán Viktor Révfülöpre is ellátogatott, ahol Navracsics Tibor mellett kampányolt

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A baloldal halálkampánya

ĀElképesző nemtörődömséggel igyekeznek az ellenzék politikusai háborúba szorítani az országot + VIDEÓK