Belföld

„A háborús veszély nem csökkenti, hanem az egekbe emeli a választás tétjét”

A háborús veszély nem csökkenti, hanem növeli, sőt az egekbe emeli a választás tétjét - írta szerdai Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor.

„A háborús veszély nem csökkenti, hanem az egekbe emeli a választás tétjét”
Orbán Viktor a Kossuth téren rendezett állami díszünnepségen 2022. március 15-én
Fotó: MH/Purger Tamás

„Békepárti jobboldal vagy háborús baloldal? Építkezés vagy rombolás? Előre vagy hátra? Mi azt mondjuk, őrizzük meg Magyarország békéjét és biztonságát. Aki a békére és a biztonságra szavaz, az a Fideszre szavaz. Keresztény szívvel kell éreznünk, és magyar fejjel kell gondolkodnunk” - emelte ki a kormányfő a posztban.

Objektum doboz

Orbán Viktor szerint most mindenki láthatja a különbséget a szomszédból, harcok elől, összekapkodott csomagokkal és gyerekkel menekülő, rémült nők és a több ezer kilométerről érkező, határunkat megostromló migránsok között. Magyarország segít a menekülteknek, de továbbra is elutasítja a migrációt, mutatott rá a kormányfő.

Objektum doboz

„Mi sem tudjuk, mi lesz a háború vége. Nem tudjuk, mit hoz a jövő. Minden eshetőségre készen kell állni. Olyan kormány kell, amelyet nem érhet meglepetés, és amelyik nem most merészkedik ki először a nyílt vízre. Ez most nem az amatőrök órája, ez most nem a dilettánsok ideje. Mi nem vagyunk kezdők, és éppen elégszer láttunk már karón varjút” - emlékeztetett Orbán, hozzátéve: ráadásul sokan vagyunk, erősek vagyunk, és egységesek vagyunk.

Objektum doboz

„Egységesek vagyunk, és ezért meg fogjuk nyerni a népszavazást is, amellyel a nyugati világon végigsöprő genderőrületet megállítjuk Magyarország határainál. A családjainkat és a gyerekeinket meg fogjuk védeni!” - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket pedig hagyják békén!

Kapcsolódó írásaink

Szabad és tisztességes választás előtt

ĀA Nézőpont az EBESZ 2018-as, Magyarországról szóló jelentésének 20 kritikáját gyűjtötte össze, s vizsgálta meg tényszerűen azok aktualitását és valóságtartalmát