Belföld

Szaniszló is beállt a sorba

A kuplerájbotrányáról elhíresült XVIII. kerületi DK-s polgármester, Szaniszló Sándor Pestszentlőrincen „dolgozik” az üzemanyagpánikon.

Szaniszló is beállt a sorba
Szaniszló Sándor
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Előbb Facebook-oldalán közölte, hogy az önkormányzat cégét, a Városgazdát arra kérte, három hétre elegendő gázolajat vásároljon gépjárműveik számára – így személyesen maga is hozzájárult a pánikfelvásárláshoz –, majd azt állította, hogy csütörtök estére elfogyott a gázolaj a kerületben is. Információink szerint azonban a gázolajhiány mindössze egy-két kutat érintett, és ott is a több hétre felvásárlók miatt alakult ki átmeneti hiány.

Szaniszló Sándor nem az első alkalommal próbál pánikot kelteni a kerületben, a koronavírus-járvány idején a vakcinák ügyében igyekezett bizonytalanságot kelteni. Mostani bejegyzésének érdekessége, hogy éppen akkor írta, amikor Gulyás Gergely, a Kormányinfón elmondta, hogy a rendőrség eljárást indíthat azokkal szemben, akik az üzemanyag-ellátás leállásáról valótlan információkat közölnek. A polgármester posztja alapján megkerestük a nyomozóhatóságot, vajon ilyen bejegyzés alapján indítanak-e eljárást, ám lapzártánkig nem kaptunk választ.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom