Belföld

Mindenkit mozgósítani fog a választásokra a Fidelitas

Nem állhat meg a fejlődés

A hétvégén a Fidelitas-küldöttek újraválasztották Fekete Dávidot a választmány elnökének, alelnökként pedig bizalmat kapott Ésik Árpád, Hojnyák Dávid, Kozári Kristóf, Kupcsok Péter és Papp-Riebel Zsófia.

Mindenkit mozgósítani fog a választásokra a Fidelitas
Illés Boglárka
Fotó: MH / Hegedüs Róbert

A szervezet ezzel befejezte a 2022. évi rendes tisztújítást, amelynek utolsó állomása volt az országos választmány elnökségének felállítása. „Egyértelműen kijelentettük, hogy a 2022-es országgyűlési választások tétje az, hogy visszatér-e a 2010 előtti Gyurcsány-korszak, vagy a magyar emberek a további fejlődés és megerősödés útját választják. Közép-Európa legerősebb politikai ifjúsági szervezeteként elmondhatjuk, hogy csoportjaink erősek és jól szervezettek, a tagságunk felkészült az előttünk álló két hónap kampányfeladataira” – fogalmazott a Magyar Hírlapnak Illés Boglárka.

A Fidelitas elnöke beszélt arról is, hogy az elkövetkezendő több mint ötven nap a kampányról fog szólni. Tagjaik országszerte részt vesznek majd a szombaton induló hivatalos ajánlások gyűjtésében, majd ezt követően az utcai jelenlétet erősítik, kint lesznek a közterületeken és a pultoknál is gyűjtik a támogatók aláírásait.

Emellett az online jelenlétre is figyelmet fordítanak, közösségi oldalaikon eljuttatják a választóknak üzeneteiket, valamint a választás napján a helyi szavazatszámláló bizottságok munkájában is részt vesznek. „Célunk, hogy a 2010-ben megkezdett fejlődés ne álljon meg, ne térhessenek vissza a közéletbe Gyurcsány Ferenc emberei, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra” – hangsúlyozta lapunknak Illés Boglárka.

Kapcsolódó írásaink

Tisztújítást tartott a Fidelitas

ĀFidelitas: A baloldali kormányzás kudarcai, rombolása után az elmúlt 100 év legsikeresebb évtizedét tudhatjuk magunk mögött, ez mindannyiunk közös sikere