Belföld

A Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll

Április 3-án nemcsak országgyűlési választások lesznek, hanem a gyermekvédelmi népszavazás is - hívta fel a figyelmet Nacsa Lőrinc a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselője pénteki videonyilatkozatában, amelyben kiemelte: a Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll.

A Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll
A Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll
Fotó: MH

A kisebbik kormánypárt politikusa azt mondta: gyermekeink szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, ezért a népszavazás minden kérdésére nemmel fognak válaszolni.
A baloldal „tényszerűen” is a szexuális lobbi oldalára állt - jelentette ki a KDNP-s politikus. Hozzátette: a Magyar LMBT Szövetség jelentései alapján a baloldal pártjai - annak vezető ereje, Gyurcsány pártja, a Demokratikus Koalíció és „ifjúsági szárnya”, a Momentum is - beépítették javaslataikat programjukba.

A Momentum 2021-es szakpolitikai céljai között is egyértelműen kiállt az LMBTQ-érzékenyítés mellett, szerintük biztosítani kell a megfelelő szexuális felvilágosítást az iskolákban, és érzékenyíteni kell a pedagógusokat is - emelte ki Nacsa Lőrinc.

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: a baloldali pártok programjának kialakítását nagyban befolyásolják azok a szervezetek, NGO-k, amelyek a gyermekeket érintő különböző szexuális nevelési programokat akarják bevinni az iskolákba.

„Ne engedjünk nekik! Április 3-án dönthetünk gyermekeink jövőjéről, legyünk ott minél többen!” - buzdított a gyermekvédelmi népszavazáson való részvételre Nacsa Lőrinc.

A gyermekvédelmi népszavazás kérdései:

• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Kapcsolódó írásaink