Belföld

Gyermekeinket nem szabad kiszolgáltatni

Simicskó István: A baloldali politikusok rövid távú politikai haszonszerzés reményében külföldi utasításokat vakon követve képesek szembemenni a legalapvetőbb értékekkel, Magyarország jól felfogott érdekeivel

Rendkívül nagy jelentőségű és fontos lépés, hogy Magyarországon népszavazással erősíthetjük meg a gyermekeink védelmét elősegítő szabályozást – nyilatkozta lapunknak Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

Gyermekeinket nem szabad kiszolgáltatni
A KDNP frakcióvezetője a politikai támadások ellenére is bízik a népszavazás sikerességében
Fotó: MH

„Az Országgyűlés szándékait, és az elfogadott törvényt sajnos sokan szándékosan, a baloldal által megtévesztetten vagy puszta tájékozatlanságból, félreértelmezik, ezért szükség van arra, hogy az állampolgárok saját maguk mondjanak véleményt a kérdésben” – mondta Simicskó István.

„Ennél nagyobb legitimációja semminek sincs a politikában. A parlamenti jóváhagyás eredményeképpen megnyílt annak a lehetősége, hogy akár már a tavaszi országgyűlési választásokkal egyidejűleg döntsünk arról is, hogy a gyermekeink felvilágosítása alapvetően a szülők hatáskörében maradjon. A népszavazás abban segíthet, hogy Magyarországnak olyan gyermekvédelmi szabályozása legyen, amilyet a választók alapvetően helyesnek tartanak.”

A frakcióvezető arra hívta fel a figyelmet, hogy az Országgyűlés döntését most egyesek politikai támadások kereszttüzébe helyezik, viszont a magyarok által a népszavazáson kimondott véleményt már senki sem kérdőjelezheti meg.

„Kitartunk amellett, hogy gyermekeinket mindenáron meg kell védenünk a rájuk zúduló, egyre agresszívabb propagandától, nem szabad kiszolgáltatnunk őket a Nyugat-Európában már láthatóan törtető, politikailag is támogatott szervezetek „felvilágosító munkájának”, amelyek érzékenyítés címszóval egészen más elvek és szándékok mellett fejtik ki tevékenységüket, mint ahogyan azt mi, szülők szeretnénk” – fogalmazott Simicskó István.

„A napnál világosabb, hogy a baloldal hozzáállása a gyermekvédelmi törvényhez kapcsolódó kérdésekben egészen pitiáner. Rövid távú politikai haszonszerzés reményében, külföldi utasításokat vakon követve képesek szembemenni a legalapvetőbb értékekkel, Magyarország jól felfogott érdekeivel, továbbá sok esetben magával a józan ésszel is, és konkrétan a szülők feje felett dönteni a fiatal generációk fejlődéséről. Szomorú, hogy a baloldal ezúttal is azokban lelt szövetségesekre, akik Magyarország lejáratásában, meggyengítésben érdekeltek.”

A kormánypárti politikus leszögezte, hogy a felnőtt emberek magánéletébe tartozó kérdésekben nem akarnak vájkálni, sőt éppen a baloldal az, amely sok egyéb mellett ebben a kérdésben is bort iszik, és vizet prédikál.

„Az elfogadás hazug álarca mögül bélyegeznek meg embereket, és napi politikai célok érdekében használják ki emberek érzelmeit, jó szándékát és naivitását” – jelentette ki a kereszténydemokrata képviselő. „A kirekesztés hangos ellenzőiként azon dolgoznak, hogy a szülőket kirekesszék a gyermekek fejlődését meghatározó fontos döntésből. A legszomorúbb az, hogy ők ezt a hatalom megszerzéséért teszik, de tevékenységükkel elbizonytalanítják a fiatalságot, amellyel akarva-akaratlanul idegen érdekeket szolgálnak.”

Simicskó István elszomorítónak tartja, hogy a magyar baloldal permanens éljenzéssel kíséri, amikor a baloldali politika által befolyásolt Európai Unió kötelezettségszegési eljárás címszóval politikai támadásnak és pénzügyi zsarolásnak teszi ki Magyarországot és így a magyar embereket. A korábbi honvédelmi miniszter szerint világlátásunk olyan szálka a „trendi” Nyugat szemében, amelynek igazáért napi szinten meg kell küzdeni.

„Soha nem fogják Magyarországnak elnézni, ha nem egy »merjünk kicsik lenni« politikát emel kormányzati szintre, hanem büszkén, bátran kiáll az igazáért” – emlékeztetett a frakcióvezető. „Sajnálatos módon a magyar baloldal itthon és uniós színtereken is kiszolgálja a Soros-hálózat elvárásait, akár a józan ész ellenében is szorgalmasan nyomogatják a szavazógombot a nemzetközi baloldal érdekeinek megfelelően. Ha egyben szemléljük az eszeveszett kirohanásokat a politikailag korrekt világ ideájáért, amely felett természetesen a baloldali mainstream őrködik az idegen kultúrájú és az alkalmazkodni nem akaró migráns tömegek ellenőrizetlen beengedésének tervét, valamint a hagyományos értékek ellen intézett támadásokat, akkor ijedhetünk meg igazán, hogy merre is tart a mi kis világunk. És ne legyenek illúzióink, van még lejjebb!”

Simicskó István ebben a bizonytalan környezetben rendkívül fontosnak tartja, hogy Magyarországot egy stabil, következetes, és a magyar emberek érdekeit szem előtt tartó kormány vezesse.

„Gazdasági fejlődésünk üteme lehetővé teszi, hogy megerősítsük a magyar társadalmat. A 25 év alattiak mentességet kapnak a jövedelemadó fizetése alól, a gyermeket nevelők visszakapják a befizetett közterheik jelentős részét, a fegyveres dolgozók hathavi fegyverpénzt kapnak, és a nyugdíjasok újra visszakapják a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat. Folytatnunk kell a megkezdett utat. Előre megyünk, és nem hátra” – szögezte le a frakcióvezető.

A KDNP-frakció politikai nyilatkozata

Világos, hogy mi, magyarok, nem akarjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen, hogy migránsok tömegei érkezzenek hazánkba” – jelentette be videónyilatkozatában Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője, ahol elmondta: „Véleményünk szerint a migráció elősegítése és további migránsok Európába vonzása helyett meg kell állítani a migrációt, és helyben kell segítséget nyújtani a bajban lévő kibocsátó országok számára” – emelte ki Nacsa Lőrinc, hozzátéve: kedden a teljes KDNP-frakció egy politikai nyilatkozatot nyújtott be az Országgyűlés elé az úgynevezett posztcotonoui megállapodás elutasításáról – közölte a szóvivő.

A megállapodástervezet értékelésében ráadásul olyan dokumentumokra is hivatkozik, amelyek a szexuális oktatás kereteit, a szexuális irányultság és a nemi identitás témakörökre is kiterjesztenék, így annak elfogadása a magyar alaptörvénnyel és a gyermekvédelmi törvénnyel is ellentétes.

Kapcsolódó írásaink