Belföld

Nem szabad engedni, hogy a baloldal újra felszakítsa a határon túliak sebeit

Nem szabad engedni, hogy a baloldal újra felszakítsa azokat a sebeket, amelyeket 2004-ben okozott a határon túli magyaroknak - hangzott el a Fidelitas Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóbejegyzésben.

Nem szabad engedni, hogy a baloldal újra felszakítsa a határon túliak sebeit
2004-ben Magyarországon a magyart magyar ellen uszították
Fotó: Facebook/Fidelitas

A Fidesz ifjúsági szervezetének felvételén Paizs Andrea erdélyi születésű fiatal úgy fogalmazott, hogy 2004-ben Magyarországon a magyart magyar ellen uszították, a szülei pedig éveken át cipelték azt a fájdalmat, amelyet 2004. december 5-én okozott nekik a Gyurcsány-kormány.

„Elárultak és megtagadtak minket, a baloldal megpecsételte a határon túli magyarság sorsát, hontalanokká váltunk” - mondta. Kiemelte: a „saját nemzetünk mondott ránk nemet, elvágták a gyökereinket”.

Objektum doboz

Magyarországon akkor románok voltak, Romániában azóta is, és mindenkor magyarok lesznek, akkor is, ha anyaországuk baloldali pártjai, a DK, az MSZP, a Jobbik, a Momentum, az LMP és a Párbeszéd ellenük kampányol - mondta Paizs Andrea.  

Példaként említette erre, hogy a „Gyurcsány-párt politikusai sajnálják a határon túli magyaroktól a lélegeztetőgépeket”, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke pedig „sajnálja tőlünk a maszkokat”.

Aláhúzta: „2010 májusáig kellett várnunk arra, hogy visszaadják a becsületünket, és amit a baloldali kormány földbe tiport, azt a nemzeti kormány felemelje”.

„Gyurcsányék akkor is ellenünk szavaztak, de győzött a szív, győzött a határok feletti összetartozás ereje, és végre valaki kimondta: mi egy vérből valók vagyunk” - fogalmazott.

„Ne engedjük, hogy ezeket a sebeket a baloldal újra felszakítsa! Soha többé baloldal!” - zárta szavait Paizs Andrea.

Objektum doboz


 

Kapcsolódó írásaink

Magyarország maradjon magyar ország

ĀPotápi Árpád János: A baloldal célja soha nem a nemzet megerősítése volt, ma sem az – ők egészen más érdekeket, más urakat szolgálnak