Belföld

„Szuper hír, hogy Karácsony ritkán vezet, főleg, hogy nincs jogosítványa!”

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint szuper hír, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs jogosítványa. Közösségi oldalán üzent a főpolgármesternek: Milyen ritkán vezeti Budapestet álomszuszék? 

„Szuper hír, hogy Karácsony ritkán vezet, főleg, hogy nincs jogosítványa!”
Karácsony Gergely főpolgármester
Fotó: MH / Purger Tamás

Kocsis Máté a Facebookon reagált arra, hogy Karácsony Gergely szánalmas magyarázkodásba kezdett hétfőn azzal kapcsolatban, hogy éber állapotában szolgálati gépjárművével a buszsávot használta azért, hogy lerövidítse a menetidejét.

A Fidesz frakcióvezetője szerint még szerencse, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs is jogosítványa.

Kocsis egy kérdést is intézett a főpolgármesterhez: Apropó, Budapesten milyen ritkán vezeti, álomszuszék?

Mint korábban megírtuk, Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túl teszi magát, autója ugyanis a buszsávot használja. Egy videón jól látható, ahogy a főpolgármestert szállító autó folyamatosan a buszsávban közlekedik, miközben a munkába igyekvő autósok a hídon ácsorognak.

Objektum doboz

Az már korábban kiderült, hogy miközben a jogosítvánnyal nem rendelkező főpolgármester az autósokat hergeli, ő maga szívesen veszi igénybe a pozíciójához biztosított gépkocsit, természetesen sofőrrel együtt. Többször előfordult, hogy facebookos videóit is a hivatali autójából tette közzé. 

A forgalomkorlátozások lényegében lehetetlenné tették az autós közlekedést Budapesten. A folyamatos dugók, a közlekedési káosz a légszennyezési adatok romlásához is vezettek.

Kapcsolódó írásaink