Belföld

Fidesz: A baloldal fejezze be a magyar emberek sértegetését!

Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van a baloldalon - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton, a lapunkhoz eljuttatott videónyilatkozatában.

Fidesz: A baloldal fejezze be a magyar emberek sértegetését!
A baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt időszakban tudtára adta minden magyarnak, hogy mit is gondol a rezsicsökkentésről
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Hollik István hangsúlyozta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt időszakban tudtára adta minden magyarnak, hogy mit is gondol a rezsicsökkentésről.     

Megmondta, hogy ha valaki sokallja a rezsi árát, akkor fogyasszon kevesebbet, sőt az egész rezsicsökkentést népbutításnak tartotta, de úgy látszik, ez csak a jéghegy csúcsa - fejtette ki a kormánypárti politikus.     

Kiemelte: a baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég trágyával etetett, sötétben tartott gombának nevezett mindenkit, aki támogatja a rezsicsökkentést és ellenzi a bevándorlást.     

Objektum doboz

„Mi úgy gondoljuk hogy senki nem beszélhet így a magyarok 80 százalékáról” - jelentette ki Hollik István.

Nincs új a nap alatt. A baloldal folytatja a magyarok sértegetését. Voltunk mi már patkányok, lámpavasra valók, most pedig „trágyával etetett, sötétben tartott gombák” - legalábbis Márki-Zay, a baloldal választott vezetője ennek nevezte azokat, akik támogatják a rezsicsökkentést és a bevándorlás megállítását. Jobb lenne, ha a baloldal befejezné a magyarok sértegetését! - írta Hollik István Facebook-oldalán.