Belföld

Rákay Philip: Ki az a Márki-Zay Péter?

Márki-Zay Péter lesz a baloldal jelölte 2022-ben. De ki az a Márki-Zay Péter? Kinek a politikáját fogja képviselni? Ki finanszírozza a kampányát? - ezekre a kérdésekre keresi a választ Rákay Philip legfrissebb videóelemzésében, amelyet a Facebookon tett közzé hétfőn.

Rákay Philip: Ki az a Márki-Zay Péter?
Teljes egyetértésben: Márki-Zay Péter, Rónai Sándor és Dobrev Klára
Fotó: MH

A szorgos baloldali médiamunkások minden erejükkel azon vannak, hogy Márki-Zayról olyan látszatot építsenek, hogy ő egy jobboldali politikai szűz, ezzel szemben a tények egészen más képet festenek - figyelmeztet Rákay aki rámutatott: egy jobboldali soha nem védené az őszödi beszédet és a 2006-os rendőrattakot.

Objektum doboz

Rákay Philip arra is figyelmeztet: Márki-Zaynak volt egy elejtett félmondata, amely szerint belép a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalomba, amely finanszírozta a főpolgármester kampányát, amely azonban soha nem tette közzé, honnan van erre pénze, amiről az embernek kénytelen kelletlen a Soros-hálózat jut az eszébe.

"Karácsony elgyengült, ezért leszedték, helyére tették a karrierista, helyezkedő Márki-Zayt, akit gyorsan beléptettek a 99 Mozgalomba, hogy a szerepcsere után a finanszírozó akarata továbbra is érvényesülhessen" - mutatott rá Rákay.

Kapcsolódó írásaink