Belföld

A különbség az attitűddel kezdődik

Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkára egy rövid történetet osztott meg közösségi oldalán, mely videóban rámutat Orbán Viktor miniszterelnök meghatározó hozzáállására.

A különbség az attitűddel kezdődik
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára
Fotó: MH/Papajcsik Péter

„Annyit hadd mondjak el, hogy minden reggel 6-kor volt az Operatív Törzs ülése ott az első, második, harmadik hullám idejében. Eljött az első hétvége és Belügyminiszter úr kegyet gyakorolt és azt mondta, hogy szombaton nem reggel hatkor, hanem fél nyolckor találkozunk.

Így is lett, de Miniszterelnök is eljött az ülésre, megtartottuk az ülést, majd Miniszterelnök úr felállt és azt mondta: Hölgyeim, uraim, a vírus nem tudja, hogy hétvége van, holnap reggel hatkor találkozunk.

És innentől kezdve tudtuk, hogy minden nap reggel hatkor fogunk találkozni, mert a Miniszterelnök úr, illetőleg a Belügyminiszter úr azt mondták, hogy a magyar embereknek tudniuk kell, amikor munkába indulnak, hogy az Operatív Törzs addigra megtartotta ülését.

Na most, csak felfogásban, meg hozzáállásban próbálom érzékeltetni azt a kiváló Főpolgármester urat, aki nem tudom én, ott nyolc - fél kilenc között álmosan szokott megjelenni, meg bejelentkezni különböző helyeken, hogy ő, nem tudom, tartana-e reggel hatkor Operatív Törzs-i ülést, meg azt a kiváló Gyurcsány urat, aki meg ilyen, izgalmas színű arccal szokta - ha jól látom - helyreigazítani azokat az embereket, akik olyat mondanak, ami neki nem tetszik.”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink